afrikaresa.blogg.se

Sista dagen i värmen

Publicerad 2013-01-16 15:39:32 i Allmänt, Mauritius,

Så var det då dags för allra sista dagen på vår resa för i morgon bär det av hemåt igen.
Vi har försökt njuta extra mycket idag för att ladda upp oss ordentligt inför kylan som väntar där hemma.
Detta är nog första dagen vi inte fått något regn på oss här på Mauritius men dagen är ju inte slut ännu så det kan kanske komma en liten skur framåt kvällen som det gjort flera gånger tidigare. Till och med regnet här är skönt eftersom temperaturen inte går ner utan håller kvar värmen ändå.
På vårt hotell finns det gratis "vattenleksaker" så vi har varit ute en sväng med en "cykelbåt" och trampat av oss lite av den goda maten:) Det var trevligt men de skickade ut en räddningsbåt efter oss när vi låg stilla för länge på samma ställe och Svein var i vattnet och badade. De trodde att något hade hänt för att båten såg tom ut :)
 
Det finns gott om strandförsäljare här men de är alla väldigt lågmälda och accepterar ett nej utan att tjata emot så de har inte alls varit till besvär för oss. Då är det nog värre med en massa tatuerade italienare som spänner upp sig som påfåglar på stranden och pratar högljutt med varandra.
Idag har vi också sett ett indiskt par där mannen skulle försöka lära den påklädda kvinnan att simma. Det var roande att titta på eftersom han förmodligen knappt kunde simma själv :)
 
 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-01-24 10:44:40

Takk for en spennedene og kjekk lesning av eventyrene deres!
Nesten som vi har kjent de gode luktene og følt den varme vinden helt her oppe i isødet:- )

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela