afrikaresa.blogg.se

Sol idag :)

Publicerad 2013-01-08 21:29:22 i Allmänt, Zimbabwe,

Vi har inte sett så mycket av solen sedan vi kom hit i söndags men idag vaknade vi till ett strålande väder. Så efter frukost fick det blir lite badande i poolen. Där fick vi även sällskap av hotellets "husdjur" som rör sig helt fritt i hela hotellområdet. Det är en samling vårtsvinsmammor med sina barn.
 
Vid poolen serverades idag en barbequelunch som vi åt innan vi packade ihop våra saker för nya äventyr.
Vi gick en promenad bort till Viktoriafallen och gjorde vårt bästa för att komma undan alla souvenirförsäljare som ville få ihop lite pengar till mat för dagen. Det är ju förfärligt att de ska vara så fattiga men vi kan tyvärr inte hjälpa alla men en av killarna fick några dollar av oss.
Vi gick in och tittade på viktoriafallen ännu en gång men idag alltså i vackert väder. Det var riktigt fint med fera regnbågar samtidigt.
 
Då vi hade tittat färdigt kom vi på att det hade varit en passande kväll för en båttur i Zambesi-floden för att njuta av solnedgågen. Så Svein ringde sin kompis Kotsanai som snabbt fixade till en sån utflykt åt oss. Vi hoppade på en buss vid grannhotellet och blev körda till floden där vi fick stiga på en stor öppen båt där man sitter på lösa stolar och serveras dricka och tilltugg under färden. En riktigt härlig avslutning på den här dagen och även på den här platsen eftersom vi åker vidare i morgon...
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela